69V356.jpg

Martell VS 0,7 l

Cognac, Francija


Stiprums
40 %
Iesaiņojums
Stikls
Izturējums
VS
Apjoms
0,7 l


Par produktu

Konjaks ekskluzīvu garšu.

Par šķirni

Konjaks ir viens no pasaulē visprestižākajiem sajauktā brendija veidiem, kuru ražo Francijā, Konjakas reģionā (kaimiņos Ziemeļu Bordo). Konjaku, kā arī citas brendija markas iegūst ar destilāciju no vīnogu vīna un nekā cita. Konjaks ir divas reizes jāpārtvaicē destilatorā «Charentais». Konjaka garša un kvalitāte ir atkarīga no ražošanas procesa un izturēšanas laika. Lai alkoholisko dzērienu varētu saukt par konjaku, tam jābūt izturētam vismaz divus gadus Francijas ozola muciņās. Bieži uz pudeles etiķetes priekšpusē ir redzami burti VS, VSOP vai XO. Tas nozīmē, ka visjaunākā spirta sastāvdaļa ir izturēta attiecīgi 2, 4 un 6 gadus.