03VH00243_3.jpg

Paderborner Export 0,5 l

Vācija


Stiprums
5,5 %
Iesaiņojums
Konservi
Apjoms
0,5 l


Par produktu

Alus ar ekskluzīvu garšu.

Par šķirni

Alus ir alkoholisks dzēriens, ko brūvē no graudiem ar fermentācijas starpniecību. Starp daudzajiem alus veidiem visbiežāk to gatavo no miežiem. Alus pagatavošanas process sākas no iesala. Ciete pārvēršas cukurā, pēc tam tiek noskalota, tiek pievienoti apiņi un raugs, tas fermentējas, tiek izturēts un apstrādāts, kamēr galu galā nenonāk veikalu plauktos. Lietuvā vispopulārākā šķirne ir “lager” (alus ar vieglu garšu, satur pietiekami daudz ogļskābās gāzes), tomēr daudzās vietās dod priekšroku “elam” (tas ir saldāks, vaskveidīgs alus ar izteiksmīgu garšu).